Enllaç a la notícia original del Diari Expansión

La firma espanyola de serveis professionals Bové Montero y Asociados ha ampliat la seva estructura de socis amb el nomenament de María Luisa Ramírez, Beltrán Sánchez i José Luis Gómez, una operació de promoció interna que suposa l’enfortiment de les àrees d’Auditoria, Preus de Transferència i Laboral de la companyia presidida per Josep Maria Bové, amb el propòsit d’enfortir els serveis a grups multinacionals amb presencia a Espanya o amb voluntat d’invertir al país.

 

L’auditora de comptes María Luisa Ramírez ocupava fins ara el càrrec de gerent d’Auditoria, una activitat que ha crescut el 13,4% a l’exercici  2021-22. Fins a la seva incorporació a Bové Montero y Asociados (2019) va desenvolupar la seva tasca professional durant 12 anys a PwC, on va adquirir experiència en auditoria de comptes tant del sector públic i entitats no lucratives, com del sector privat de grups nacionals i internacionals, a més de la implementació de processos de control i la revisió i supervisió de subvencions atorgades per la UE. Ara, amb la seva promoció, Ramírez es converteix en la primera dona sòcia d’Auditoria en la historia de Bové Montero y Asociados.

 

Expert en dret tributari, fiscalitat internacional i valoracions d’empresa en una gran diversitat de sectors econòmics, sobretot en energia i turisme, Beltrán Sánchez es va incorporar l’any 2020 com a director de la nova àrea de Preus de Transferència, un àmbit en el que ja acumulava més de 15 anys d’experiència en firmes com Deloitte i PwC. Una de les principals fites assolides pel nou soci en la seva trajectòria a la companyia presidida per Josep Maria Bové ha estat la consolidació d’un equip específic en matèria de preus de transferència que serveix en les cinc seus espanyoles del despatx i amb enfocament en els grups internacionals. L’activitat en el departament que lidera Sánchez ha crescut un 58,8% en l’exercici 2021-22.

 

José Luis Gómez es va unir a Bové Montero y Asociados l’any 2008. Ho va fer com a responsable d’un departament Jurídico-Laboral que, per llavors, integrava els serveis de caire jurídic en els àmbits del Dret Laboral i de la Seguretat Social a clients nacionals i internacionals. El seu comès al llarg d’aquest període ha estat la creació del Departament Laboral mitjançant l’impuls d’un equip professional específic, la plena consolidació del qual ha permès que l’àrea hagi experimentat un creixement olt important en els darrers exercicis (en particular, per la incidència positiva de l’assessorament a grups empresarials alemanys, suïssos i austríacs a través d’un German Desk que opera amb caràcter transversal en tots els departaments de la firma), amb un increment del 30,7% en 2021-22.

 

Bové Montero y Asociados, amb una trajectòria de 44 anys, és una firma de serveis professionals que compta amb un equip de 130 professionals capaç d’atendre les necessitats dels seus clients en set idiomes. La seva experiència en el mercat internacional permet assessorar empreses estrangeres pertanyents a importants grups internacionals i acompanyar-les en la seva activitat empresarial a través de les seves cinc oficines a Espanya: Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca, Sevilla i València.

 

Bové Montero y Asociados és membre de HLB, una xarxa global amb presència a 153 països. Els seus membres són firmes líders als seus països respectius i proporcionen una àmplia gamma de serveis, especialment en l’àmbit internacional, amb un denominador comú: servei personalitzat i de màxima qualitat.