El dia 23 d’abril de cada any es celebra a Catalunya el dia de Sant Jordi. És una festa típica catalana que es viu amb molt d’entusiasme i alegria: els carrers s’omplen de gent, roses i llibres per celebrar aquesta festivitat.

A Bové Montero celebrem aquest dia amb tot l’equip i de forma solidària en col·laboració amb la Fundació AURA que treballa perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir una vida i una feina digna i de qualitat. Vàrem rebre la visita de dos nois de la Fundació que van portar a la nostra oficina de Barcelona roses solidàries que vam repartir entre tots els companys. A través de la compra d’aquestes roses solidàries aportem el nostre granet de sorra perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir un futur més inclusiu a la nostra Societat.

Des de Bové Montero esperem que tots hagueu tingut un magnífic dia de Sant Jordi.