Antonio Millan nuevo socio

Bové Montero y Asociados reforça la seva presència a Andalusia amb la incorporació de Jorge Antonio Millán com a nou Soci de la Firma.

Millán és Auditor de Comptes (ROAC), membre del Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Comptabilitat i Auditoria de Comptes per la Universidad de Sevilla. Compta amb més de 12 anys d’experiència i ha desenvolupat la seva carrera professional a BDO on ha adquirit un gran coneixement en auditories financeres, de compliment i control intern, entre d’altres àmbits. A la seva trajectòria professional ha realitzat auditories i consultories tant del sector públic com privat, destacant entre d’altres la de grups consolidats, revisions limitades, due diligence, comptes justificatius de subvencions, operacions de reestructuració (Fusions i Escissions), reporting financer, valoracions i pericials. Parla castellà i anglès.

L’oficina de Sevilla va ser inaugurada el 2017 de la mà de Jorge Francisco Castro. La incorporació de Millán a l’equip de Bové Montero segueix amb l’estratègia de creixement de la Firma i en continuar reforçant el seu posicionament a la Península. La incorporació de Jorge Antonio ajudarà a enfortir els serveis d’auditoria i consultoria a clients nacionals i internacionals, amb un focus especial en la captació de nous clients estrangers amb presència al sud d’Espanya.

Bové Montero y Asociados va tancar l’exercici fiscal 2020-21 amb un creixement del 18% i una plantilla de 110 persones a les seus de Madrid, Barcelona, ​​Palma de Mallorca, Sevilla i València. Amb Jorge Antonio Millán ja són 11 els Socis de la firma presidida per José María Bové.

 

Per llegir l’article complet, cliqueu aquí

 

CategoryNotícies