Masferrer

Bové Montero y Asociados, firma espanyola de serveis professionals, ha reforçat la seva estructura de socis amb la incorporació de Daniel Masferrer, qui fins al moment exercia com a gerent d’auditoria.

Com a nou soci, Masferrer assumirà la responsabilitat d’enfortir els serveis d’auditoria de comptes a clients nacionals i internacionals, parant especial atenció en la captació de nous clients procedents del mercat nord-americà.

Amb Daniel Masferrer, són deu els socis de la firma presidida per Josep Maria Bové, que va tancar l’exercici fiscal 2020-21 amb una plantilla de 111 persones en les seves seus de Madrid, Barcelona, Palma, Sevilla i València.

El Sr. Masferrer és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Censor Jurat de Comptes a Espanya (ROAC). Va viure set anys als Estats Units, on va aprovar l’examen de Certified Public Accountant (CPA), la titulació estatunidenca per a exercir com a auditor en aquest país.

Compta amb més de vint anys d’experiència, havent desenvolupat la seva carrera professional en Grant Thornton i KPMG, on va adquirir un ample coneixement en finances, comptabilitat, integracions empresarials, IFRS i auditories operatives, entre altres àmbits.

És llicenciat en ADE per la UPF i màster en comptabilitat i finances per la Universitat de Phoenix (Estats Units). Així mateix, és el representant de Bové Montero en el fòrum Grupo20 Auditoria.

Per llegir l’article original, cliqueu aquí

CategoryNotícies