daniel masferrer webinar

 

El 19 de maig Bové Montero y Asociados va realitzar una conferència sobre la “Nova normativa comptable en el reconeixement d’ingressos” que va impartir Daniel Masferrer, Gerent d’Auditoria de la Firma. En Daniel és economista, Màster en Comptabilitat i Finances per la University of Phoenix (Arizona), Auditor de Comptes (ROAC) i Certified Public Accountant (EUA). Aquesta sessió en directe va ser organitzada en col·laboració amb la Comissió de Comptabilitat conjunta del Col·legi d’Economistes de Catalunya – CEC i l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció – ACCID. Durant la sessió, en Daniel va explicar les principals modificacions d’aquesta disposició i va realitzar una anàlisi sobre els potencials impactes d’aquesta nova normativa que té com a objectiu adaptar el marc normatiu vigent espanyol, a la normativa comptable de la Unió Europea. Després de la ponència, es va realitzar un debat-col·loqui en què van participar el ponent i tots els assistents i que va estar moderat per Martí García Pons, president de la Comissió de Comptabilitat (comissió conjunta CEC-ACCID) i secretari acadèmic del CEC.