Sant Jordi

Bové Montero promou la inclusió en el dia de Sant Jordi juntament amb AURA i DINCAT

 

Per tercer any consecutiu, des de Bové Montero col·laborem amb la Fundació AURA que treballa perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir una vida i un treball digne i de qualitat. En la campanya solidària d’aquest dia es suma a la iniciativa DINCAT, entitat que representa el sector de la discapacitat intel·lectual a Catalunya. A través d’un manifest, han posat en relleu la vulnerabilitat d’aquest col·lectiu en la cultura per la dificultat que tenen al no poder entendre la majoria de llibres i documents que es publiquen.

Durant el dia d’avui, 23 d’abril de 2021, des de Bové Montero ens sumem a aquesta campanya solidària per impulsar un món més inclusiu i la necessitat de llibres de “lectura fàcil (LF)” i que el món editorial en sigui conscient. El 2020, només es van publicar 20 llibres en el format LF i això obliga que les persones amb discapacitat de totes les edats només puguin recórrer a llegir llibres infantils.

 

El lema que compartim juntament amb AURA i DINCAT és: Aquest any per Sant Jordi volem un món més fàcil d’entendre. #SantJordiInclusiu

 

Feliç Sant Jordi!