Sesión bienvenida 2ª

 

Recentment des de Bové Montero vam organitzar una nova sessió de benvinguda per als professionals que s’han anat incorporant a les nostres oficines de Barcelona, Madrid i Palma. A causa de la situació actual, la sessió va tenir lloc de manera virtual i va estar liderada per les nostres companyes de Recursos Humans, Neus Sardà i Cristina Urbina, així com de Cristina Bové de Màrqueting. Aquestes sessions tenen l’objectiu de donar una visió global sobre la Firma i explicar de manera resumida els aspectes clau que les noves incorporacions han de conèixer de l’organització, a nivell de funcionament, processos i eines que utilitzem. Es va explicar la història i valors de Bové Montero i es va fer un repàs de les últimes iniciatives i els reptes per a aquest 2021. Les sessions de benvinguda són també una magnífica manera de conèixer els companys de totes les oficines, posar-se cara i presentar-se.

A Bové Montero el nostre millor actiu són les persones. Tenim la sort de comptar amb un equip de professionals amb perfils únics que combinen: una bona formació acadèmica, el domini de diversos idiomes i la procedència de diferents cultures. Això ens permet crear equips poliglotes, multidisciplinaris i multiculturals capaços d’atendre els nostres clients amb la proximitat i flexibilitat que ens caracteritza.