Grup20 Precios Transferencia bis bis

El passat 17 novembre vam realitzar un webinar sobre “Preus de Transferència” amb el Grup20, l’Associació de les principals firmes mitjanes d’auditoria d’Espanya. La trobada virtual va ser liderada per Beltrán Sánchez, nou director de Preus de Transferència de Bové Montero i va comptar amb la intervenció de Andreu Bové, un dels socis de la firma, en la introducció de la sessió i del ponent. Beltrán es va centrar en explicar l’entorn actual dels preus de transferència a Espanya, el cicle de vida de la seva activitat, així com reptes i oportunitats d’aquesta matèria. Finalment i abans de passar al torn de preguntes, va analitzar els sectors de transacció amb especial rellevància.

Bové Montero y Asociados és una de les 20 firmes auditores que componen el Grup20, un Fòrum de Reflexió, Debat i Opinió que des de la seva creació ha reforçat el paper de l’auditoria en la societat i, en general, sobre tot allò que fa referència a la transparència de la informació econòmica i financera.