Planes igualdad y auditoria salarial

 

El 16 de novembre vam realitzar un webinar sobre els “Plans d’igualtat i auditories salarials” en col·laboració amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya. Per a aquesta sessió vam comptar amb la col·laboració de la nostra companya Clara del Valle, assessora laboral de Bové Montero y Asociados. Clara va donar una visió pràctica i resumida de les noves obligacions de les empreses en matèria d’igualtat de gènere i l’obligatorietat per a les empreses de més de 50 treballadors de disposar d’un Pla d’Igualtat, així com d’un estudi de la seva auditoria salarial. La ponència va estar emmarcada en l’explicació dels nous Reials Decrets 901/2020 i 902/2020, de 13 d’octubre. Els Plans d’Igualtat suposen una nova obligació per a les empreses que en definitiva, ha de ser vist com una oportunitat per a impulsar la igualtat i diversitat en les organitzacions.