Webinars ciclo fiscal

 

Cicle Webinars Fiscal

 

El 15 de setembre iniciem el Cicle Webinars Fiscal juntament amb l’Institut de Censors Jurats de Comptes d’Espanya (CJCE). L’equip jurídic-tributari de Bové Montero y Asociados realitzarà durant els mesos de setembre i octubre un total de 5 sessions enfocades en temes d’alt interès en la pràctica tributària. Aquest cicle està emmarcat dins del pla de formació de l’Escola d’Auditoria de l’ICJCE i s’han creat amb l’objectiu de secundar i reforçar els coneixements en matèria fiscal dels professionals membres de l’ICJCE. Cada webinar té una daurada d’1 hora amb torn de preguntes i es realitzarà de 10.00 a 11:00h. Us animem a participar en qualsevol de les sessions!

  1. Cicle Webinars Fiscal setembre
  • Fiscalitat de l’Empresa Familiar. (15 de setembre) – Francisco Javier Rodríguez (Gerent Fiscal, Barcelona) i Manuel Contreras (Assessor Fiscal, Barcelona)
  • Fiscalitat de les operacions de compravenda d’empreses (actius vs accions). (22 de setembre) – Tatiana Duc (Assessora Fiscal, Madrid) i Andreu Bové (Assessor Fiscal, Madrid)
  • Fiscalitat internacional – Internacionalització de les empreses i Convenis per a evitar la doble imposició (29 de setembre) – Susana Arroyo (Gerent Fiscal, Barcelona) i Berta García (Assessora Fiscal, Barcelona))
  1. Cicle Webinars Fiscal octubre
  • IVA en el comerç internacional. (13 d’octubre) – Tatiana Duc (Assessora Fiscal, Madrid) i Ludmila Frangu (Gerent Fiscal, Madrid)
  • Consolidació fiscal. (20 d’octubre) – Ludmila Frangu (Gerent Fiscal, Madrid) i Andreu Bové (Assessor Fiscal, Madrid)

 

logo-ICJC