François Blin

 

François Blin nomenat nou membre de Consell d’Administració de La Chambre

 

Ens plau comunicar que el nostre soci François Blin, ha estat nomenat membre de Consell d’Administració de la Cambra Franco-Espanyola de Comerç i Indústria, La Chambre, càrrec que ostenta des de 2019. La Chambre ha triat com a nova Presidenta a Sara Bieger juntament amb el equip que formarà part del nou Consell d’Administració. François Blin ha tornat a ser nomenat membre d’aquest Consell en qualitat d’Administrador. El Consell està format per 30 directius de grups empresarials presents a Espanya o a persones directament implicades en els intercanvis entre França i Espanya, que assessoren a l’administració de la Cambra sobre les seves decisions estratègiques. El paper de François Blin serà també el d’impulsar l’activitat de la Cambra i el seu posicionament com a institució en les relacions bilaterals entre els dos països.

François es va unir a l’equip de Bové Montero y Asociados en 2017 com a Soci responsable de l’oficina de Madrid. François lidera el French Desk que té com a objectiu impulsar el negoci entre els dos països i oferir un assessorament proper i personalitzat, adaptat a les necessitats dels clients de parla francesa. Nascut a Nantes (França), va cursar Ciències Empresarials a Audencia Business School (una de les principals Grans Écoles a França) i va obtenir els diplomes d’Expert Comptable i Comissaire aux Comptes. Parla espanyol, francès i anglès.