Mobilitat Internacional Post COVID-19

El 8 de maig, Bové Montero y Asociados va organitzar un webinar en col·laboració amb la British Chamber of Commerce in Spain. La crisi global del COVID-19 ha afectat en major o menor mesura a totes les empreses i un dels aspectes en què més impacte ha tingut és en el relacionat amb la mobilitat dels treballadors. La setmana passada vam entrar en una nova fase de desconfinament amb l’objectiu de reactivar el teixit productiu i l’economia de país. Per a això, les empreses hauran d’adoptar nous models en el seu procés de mobilitat internacional dels seus treballadors.

AON i Bové Montero y Asociados s’han unit per tractar aquest tema en profunditat i abordar com serà aquesta mobilitat internacional a mig termini. Serà clau també analitzar aquelles qüestions fiscals lligades al desplaçament i quins aspectes s’han de tenir en compte, no només des de l’òptica de la persona sinó també de l’empresa.

Els ponents van ser:
Andreu Bové Boyd, Assessor Fiscal, Bové Montero y Asociados
Javier Flores Pérez, Global Mobility Director, AON

Veure el webinar aqui: