AHK webinar

Webinar Fiscal amb la Cambra Alemanya per fer front al COVID-19

El divendres 3 d’abril Bové Montero y Asociados juntament amb la Cambra de Comerç Alemanya per a Espanya va organitzar un webinar titulat “Mesures extraordinàries en l’àmbit fiscal per fer front al COVID-19 a Espanya“. Aquesta sessió va estar emmarcada dins del “Cercle Actualitat Jurídica i Fiscal” de la Cambra, que aglutina un seguit de conferències a càrrec d’experts en temes legals.

Des de l’anunci de l’Estat d’Alarma a Espanya pel COVID-19, el Govern ha anat aprovant mitjançant Reial Decret mesures urgents extraordinàries en l’àmbit fiscal amb impacte en el pagament d’impostos de les empreses. Durant aquesta sessió es van analitzar les mesures més destacades i es va parlar sobre la flexibilització i l’ampliació d’alguns terminis per part de l’AEAT.

La presentació va ser realitzada per Berta García, assessora fiscal de l’oficina de Barcelona i Andreu Bové, assessor fiscal de l’oficina de Madrid.

La gravació completa del webinar i la presentació es poden visualitzar aquí.