COVID19

 

Reial Decret-Llei 112020_COVID19_CAT

El Reial Decret-Llei 11/2020, d’1 d’abril de 2020, estableix un nou paquet de mesures de caràcter social dirigides al suport a treballadors, consumidors, famílies i col·lectius vulnerables, així com actuacions encaminades a donar suport a empreses i autònoms.

Pel que fa a les implicacions en l’àmbit Laboral destacarem:

 • Moratòria Cotitzacions Seguretat Social
 • Ajornament de deute a interès de 0,5%
 • Contractes temporals
 • Incapacitat temporal en situació excepcional de confinament total
 • Subsidi per cura de menor
 • Altres mesures de protecció a les empreses i autònoms
  a) Ajornament de préstecs concedits per les Comunitats Autònomes i Entitats Locals
  b) Flexibilització pagament subministraments
  c) Flexibilització de diverses activitats i processos de l’Administració

  Per tal de seguir oferint-li un servei personalitzat i adaptat a les seves necessitats, hem preparat aquesta informació perquè la pugui consultar en l’idioma que millor li convingui: castellàcatalàanglèsalemanyfrancès.

  L’equip de Bové Montero y Asociados segueix treballant de forma remota i està a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte que pugui tenir al respecte i seguir donant-li suport en tot allò que necessiti.