Circular Real Decreto-ley 82020_COVID19_CAT

Amb data 18 de març s’ha publicat al BOE el Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19 que ha entrat en vigor en la mateixa data de la publicació. A continuació, els resumim les mesures més rellevants d’aquest Reial decret llei que afecten els següents àmbits:

  1. Mesures en l’àmbit laboral
  2. Mesures en l’àmbit tributari
  3. Mesures en l’àmbit mercantil, que afecten les entitats jurídiques de Dret privat

Per tal de seguir oferint-li un servei personalitzat i adaptat a les seves necessitats, hem preparat aquesta informació perquè la pugui consultar en l’idioma que millor li convingui: castellàcatalàanglès- alemanyfrancès

L’equip de Bové Montero y Asociados segueix treballant de forma remota i està a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte que pugui tenir al respecte i seguir donant-li suport en tot allò que necessiti.

 

 

Tags