Hlb European Meetin personas

 

El 17 i 18 de gener se celebra a Viena el HLB European Planning Meeting que com tots els anys reuneix una àmplia majoria de Firmes de la xarxa a Europa, de manera que és una de les tres grans cites anuals. En representació de Bové Montero assisteixen les nostres sòcies, Mª Teresa Bové i Gemma Piñero, juntament amb Mónica Bové i Ludmila Frangu.

Aquest any el format de congrés difereix d’anys anteriors, sent una ocasió perfecta per començar a treballar junts cap als nous objectius estratègics de la xarxa, amb l’horitzó a finals de 2023, i que posen gran èmfasi en els pilars d’assessoria, tecnologia i gestió de marca incloent màrqueting i desenvolupament de negoci, així com d’atracció de talent humà, la seva retenció i transformació. Amb aquesta finalitat, els participants es divideixen en grups específics segons els pilars descrits.

Des de fa més de 30 anys som membres de HLB International, una xarxa de firmes independents d’auditoria i assessorament amb presència a 153 països i amb més de 750 oficines a tot el món. Pertànyer a HLB ens permet oferir un assessorament a través dels nostres partners de confiança a nivell global i acompanyar els nostres clients en la seva expansió internacional.

HLB Bové Montero