Thanksgiving

 

 

Bové Montero y Asociados col·labora amb menjadors socials en el Dia d’Acció de Gràcies.

La Fundació United Way Espanya juntament amb la Cambra de Comerç dels EUA a Espanya (AmChamSpain) amb gairebé 300 empreses sòcies, entre les que es troba la nostra firma, impulsen una intensa activitat de voluntariat el Dia d’Acció de Gràcies en menjadors socials de Madrid i Barcelona.

Bové Montero i Associats i altres 12 empreses associades a AmChamSpain han volgut ajudar en les tasques de servir el menjar i d’acompanyar les persones en situació vulnerable en un dia tan especial per a la tradició nord-americana, en què famílies i amics es reuneixen al voltant de la taula per compartir i agrair.

A les nostres oficines de Barcelona han participat Mª Teresa Bové, Gemma Piñero, Susana Arroyo i Berta García. A Madrid s’han afegit Andreu Bové, Tahera Ikram, Beatriz Junoy, Marga Aranaz. A tots ells el nostre més sincer agraïment.

 

Notícies aparegudes a la premsa:

“United Way y la Cámara de Comercio de Estados Unidos en España (Amcham Spain) colaboran con comedores sociales en el día de acción de gracias”

“United Way y la Cámara de Comercio de Estados Unidos en España (Amcham Spain) colaboran con comedores sociales en el día de acción de gracias”

“United Way y la Cámara de Comercio de Estados Unidos en España (Amcham Spain) colaboran con comedores sociales en el día de acción de gracias”

 

CategoryNotícies