50 aniversario de la red internacional HLB

 

 

Aquest any per commemorar el 50 aniversari d’HLB, la Conferència Internacional té lloc a Nova York on es va fundar HLB. Els nostres socis Belén Fernández, Gemma Piñero i Secundino Urcera, juntament amb el nostre assessor fiscal Andreu Bové, participen del 20 al 23 d’octubre en aquest acte. L’objectiu d’aquesta Conferència anual és reunir CEOs, socis i altres directius de les firmes associades a la xarxa d’HLB International per intercanviar i compartir les millors pràctiques centrades en el lideratge i la direcció, així com en el desenvolupament professional.

Els ponents proporcionen informació sobre les interrupcions, els continus canvis i les oportunitats en el món dels negocis, així com la diversitat, inclusió i mindfulness dins de l’empresa. Una combinació de presentacions d’obertura i tallers posteriors que crea el marc perfecte perquè cada un es reuneixi amb el seu company de grup, comparteixi experiències i intercanviï diferents punts de vista i idees per recuperar-los en el seu lloc de treball: una ocasió perfecta per crear i expandir les referències transfrontereres, així com afavorir els èxits dels alts càrrecs.

 

HLB Bové Montero