Art. Bové 13.10.19

 

 

José Mª Bové 

President de Bové Montero y Asociados

 

Bové Montero y Asociados, firma especialitzada en serveis d’auditoria, consultoria, assessoria fiscal i externalització de serveis, ha tancat l’exercici fiscal 2018-2019 amb un volum de negoci de 6,6 milions d’euros i un increment d’un 15% respecte a la xifra obtinguda en el període anterior. Segons les dades facilitades per l’empresa, l’increment de l’activitat (que ha portat la facturació al seu rècord històric) explica el creixement de la plantilla, que ara supera les 90 persones, enfront de les gairebé 70 amb què va finalitzar l’exercici anterior. L’empresa té oficines a les ciutats de Barcelona, Madrid, Palma, Sevilla i València. Presideix la firma José María Bové, que reconeix que “l’evolució del negoci ha superat les expectatives en aquest exercici, empès per l’activitat ordinària mateixa de l’empresa”. / Redacció

 

BOVÉ_LAVANGUARDIA_131019