IFA 2019

 

Del 8 al 12 de setembre, el nostre assessor fiscal Andreu Bové estarà a Londres per participar a la 73 edició del Congrés IFA que es celebrarà al cor de Londres, a la South Bank del riu Tàmesis. A més d’un excel·lent programa de contingut fiscal, els participants tindran oportunitat de fer networking i gaudir d’una sèrie d’esdeveniments socials, envoltats de la dinàmica de la ciutat i atraccions com ara el Palau de Westminster, l’emblemàtica torre “Big Ben” i el London Eye.

Aquest Congrés anual ofereix una oportunitat única per discutir i debatre temes d’impostos internacionals. IFA 2019 reunirà a destacats experts fiscals de governs, corporacions, acadèmies i assessors d’arreu del món. Els debats es centren tant en qüestions tècniques com a pràctiques. Quina millor ocasió per participar a la conferència global més important dedicada a la tributació, el Congrés de l’Associació Internacional d’Assessors Fiscals a Londres.

IFA 2019 Londres