François Blin

 

Recentment es va celebrar l’Assemblea General Ordinària anual de la Chambre, la Cambra Franco-Espanyola de Comerç i Indústria amb seu a Madrid, que va ser presidida pel recentment nomenat, ambaixador de França a Espanya, el Sr. Jean-Michel Casa i President d’Honor de la Cambra, a la seu d’Axa. Durant aquest acte es va donar la benvinguda al nou Consell d’Administració, entre ells al nostre Soci François Blin, nomenat nou membre del Consell. El fet de formar part d’aquest Consell és tot un honor tant per François com per Bové Montero, ja que tenir Socis que tenen projecció i presència a les organitzacions empresarials és fonamental per a una Firma com la nostra.

El Consell d’Administració està format per directius de grups francesos presents a Espanya o  persones directament implicades en els intercanvis entre França i Espanya i participa estretament en la definició de les orientacions estratègiques de la Chambre.

A més, Bové Montero y Asociados és una de les empreses que formen part del Club d’Affaires France-Espagne de La Chambre.

 

La Chambre

CategoryNotícies