HLB Bove Montero

 

Del 3 al 6 de juliol es va celebrar el HLB International Audit & Tax Conference a Budapest que va reunir prop de 100 professionals provinents de més de 40 països. A aquesta trobada anual van assistir en representació de Bové Montero y Asociados: José María Bové (President), François Blin (Soci, Madrid), José Luis Gómez (Gerent Laboral, Barcelona) i Francisco Javier Rodríguez (Gerent Fiscal, Barcelona).

La conferència es va dividir entre sessions sobre Audit & Financial Reporting i International Tax. Durant els quatre dies de congrés es van realitzar nombroses ponències, sobre IT audit, reporting financer, compliance fiscal, fiscalitat indirecta, preus de transferència, estructuració tributària internacional, fiscalitat d’expatriats i Private Client Services.

A Bové Montero y Asociados som membres de HLB International des de fa 32 anys. HLB és la xarxa independent d’assessors i consultors amb una xarxa de 745 oficines a 153 països. Pertànyer a HLB ens permet oferir un assessorament cross-border a través dels nostres partners de confiança a nivell global i acompanyar els nostres clients en la seva expansió internacional.

HLB Bove Montero

CategoryNotícies